OPERAP ietje  CONCERT

 

De concerten worden (nog) niet uitgezonden op de radio of gestreamd via internet, maar Opera Pietje is wel bezig om deze grote succes formule weer nieuw media leven in te blazen, zodat ook alle fans verder in het land weer mee kunnen genieten van hun vertrouwde Opera Pietje.

 

Terugblik op het concert d.d. 31 januari 2016 in Theater de Purmaryn

Deze zondagmiddag, draaide Opera Pietje bijgestaan door zijn rechterhand, de tenor René Martijn, weer opnames van diverse operasterren en componisten. Zo draaide hij fragmenten uit I Vespri Siciliani, I Puritani, L'Africana, Belisario, La Bohème en La Sonnambula. Natuurlijk ontbraken het Napolitaanse lied en de tarantella niet! Op uitnodiging van de Hojotoho Operastudio zongen de sopranen Wiebke Göetjes en Mirjam Lo Tam Loi en mezzo-sopraan Tanja van der Werve en tenor Jeroen Bik tussen de plaatjes door hun afwisselende repertoire. Mirjam: Tacea la notte ... Di tale amor en D'amor sull'ali rosee uit Il Trovatore van Giuseppe Verdi. Tanja: Stride la vampa en met Jeroen het duet Si, la stanchezza m'opprime, o figlio eveneens uit Il Trovatore. Verder zong zij Amour, viens aider ma faiblesse uit Samson et Delila van Charles Camille Saint Saëns en Va! Laisse couler mes larmes uit Werther van Jules Massenet. Met Mirjam en Wiebke zong zij het slot terzet Hab mir's gelobt uit Der Rosenkavalier van Richard Strauss. Jeroen zong met Wiebke het slotduet uit Aïda (vanaf ... O terra addio), de aria La donna e mobile uit Rigoletto en samen met Mirjam Libiamo uit La Traviata van Giuseppe Verdi. Het publiek reageerde enthousiast op deze zangeressen en zanger! Aan de vleugel: pianist Alexander Koeznetsov.

 

Bravo Wiebke, Mirjam, Tanja, Jeroen en Alexander voor jullie bijdrage aan dit concert!

 

Klik bovenaan deze pagina voor de speellijst van alle concerten uit 2017/2016/2015/2014.

 

Opera Pietje was dik tevreden met dit concert in de Purmaryn. Hij bedankte de aanwezige bezoekers, die al eerder of voor het eerst van de partij waren, hartelijk voor hun enthousiaste applaus en komst.

 

Op 26 november 2017 is Opera Pietje weer te zien met zijn eerste concert van het seizoen 2017 2018 in Theater de Purmaryn in Purmerend.

 

 

 

 

 

 

• Zondagmiddag 26november 2017

• Zondagmiddag 25 februari 2018

• Zondagmiddag 29 april 2018

• Theater de Purmaryn, Waag 1, Purmerend

• Aanvang 14.30 uur

• Entree 7,50 euro per persoon incl. koffie/thee

• Kaartverkoop www.depurmaryn.nl of aan de balie

 

Programma seizoen 2017/2018

Copyright: Opera Pietje 2017